Úspešní manažéri č. 22
Téma čísla: Vzťahy so zákazníkmi
- Marcel Zlacký: Posúvame slovenskú gastronómiu na západnú úroveň
- Ladislav Pavlík: Ako si udržať stálych klientov
- Stanislava Škodová: Oplatí sa brať uchádzačov do zálohy?
- Monika Ponická: Ako so zákazníkmi vytvárať pevné priateľstvá
- Mária Pindrochová: Živnosť alebo trvalý pracovný pomer?
- Patrick Valtin: Prečo nepriťahujete dobrých kandidátov?
- Michaela Bezáková: Náš zákazník, náš pán?
- Marcel Pavlík: O úlohe vzťahov so zákazníkmi vo firme
- Marek Béreš: Ako korektne odovzdať zákazníka kolegovi
- Mårten Runow: Tri tajomstvá získavania nových zákazníkov
- Rastislav Bobček: Zdravé potraviny sú naším najlepším radcom
- Marián Miščík: Najlepší kuchár je ten, ktorý zostáva verný samému sebe
- Pavel “Hirax” Baričák: Chcete zmeniť vzťah? Zmeňte najprv seba
- Patrik Štedrák: Postrehy z Hongkongu
Komentáre
Rubrika: Aktuálne číslo
Sledujte nás
Pripojte sa k nám!